onsdag den 29. marts 2017

Big Bang i Odense

Naturvidenskabsgruppen på AVU var i sidste uge på Big Bang konference i Odense Congress Center.
Konferencen bød på mange spændende ting inden for naturgfag og Ditte Isakasen fortæller hvorfor konferenceren er et besøg værd:Det bedste ved at komme på Big Bang er, at man ved, man nu er omgivet tusind andre mennesker, som har samme interesse som én selv, nemlig at gøre naturvidenskabsundervisningen lidt bedre!
Mulighederne er mange og der er fede hands-on workshops med forsøg der er lige til at tage med hjem i undervisningen. Muligvis vil man selv opdateres på den nyeste viden, både om store kratere på Grønland og bakterierne i tarmens indvirkning på diverse sygdomme. Hvis man mere vil have tips om, hvad der sker ude i rummet og hvordan man hiver det ind i undervisningen, så kan man også det.

Man kan høre om, hvor vigtigt det er, at man står ved sine værdier, også når de bliver lagt for had, og hvordan vi bedst kan hjælpe med at oplyse mennesker, så de ved, hvad det er, der foregår ude i den virkelige natur.
Skulle man ønske at diskutere evalueringsformer med Jens Dolin, jamen så fanger man ham over en kop kaffe inde i den store messehal, hvor man i øvrigt har god mulighed for at se alt fra stjerner, til undervisningsmaterialer, hvordan man inddrager den nyeste teknologi i undervisningen, til inventar i faglokalerne.

Vil man gerne undre sig, så kommer den skønne Jan Hellesøe og fucker med ens hjerne og tillidsrepræsentant, så man sidder med flere spørgsmål end da man kom. Alt imens man bliver forkælet med alt den kaffe man kan rumme (og det er jo en vigtig detalje!), og den lækreste mad.

Vil man gerne det hele, så tager man til Big Bang.
Det er fantastisk med et forum, hvor man kan undre sig sammen med andre. Man kan stille spørgsmål og diskutere på livet løs om hvordan vi gør naturfagsundervisningen i Danmark lidt bedre!
Tusind tak for et par skønne dage!

Venligst Ditte Isaksen

Big Bang er Danmarks største naturfagskonference og messe for alle der underviser, formidler eller forsker inden for det naturfaglige og naturvidenskabelige felt i grundskolen, på ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser. (Kilde: bigbangkonferencen.dk)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar