fredag den 31. maj 2013

Udpluk af Marianne Karlshøjs tale til reception for praktikanter 2013 

De sidste 4 måneder har vi haft glæde af at have jer i praktik som et led i jeres uddannelse på Lillebælt Erhvervsakademi, hvor I alle 3 er i gang med en professionsbachelor i Offentlig Administration.
Tak for jeres store indsats. I har hver især løftet store opgaver og hjulpet os rundt i huset med nye input og viden.
Det er ikke sidste gang, vi tager praktikanter. I har været gode ambassadører for en forholdsvis ny uddannelse.
Jeg håber, at I gennem jeres praktikforløb har udfordret jer selv. At I har leget, eksperimenteret, vovet jer ud i ukendt land og påtaget udfordrende opgaver.

Praktikantrene fik også ord med på vejen af deres praktikvejledere:

Jakob, Mari og Cecilie

Til Mari Lukas Kopp Johansen fra praktikvejleder Helle Klodsskov 

Kære Mari - HR har været omdrejningspunktet for din praktik.
Du har en sund refleksionsevne, du er ikke bleg for at tale i større forsamlinger og du er god til at byde ind med nye vinkler i forhold til den konkrete opgaveløsning.
Du har arbejdet selvstændigt og løst andre opgaver i tæt samarbejde med andre. Og du har ikke været bange for at spørge dig frem, når du havde brug for hjælp.

Til Jakob Arndal  fra praktikvejleder Jane Hovland

Kære Jakob - du startede i kursistadministrationen og fattede stor interesse i vejledningsområdet i fjernundervisningen. Her blev du hurtigt en naturlig del af teamet med din store nysgerrighed og velvilje til at lære nyt. Vejlederne i fjernundervisningen har haft stor glæde af dine forslag til nye tiltag bl.a. med facebookgruppe til vejledningen.
Derudover har du har bl.a. lavet en omfattende undersøgelse af årsager til, at kursister falder fra/vælger uddannelse fra i fjernundervisningen.

Til Cecilie Gynild fra praktikvejleder Grethe Bjært

Kære Cecilie – du har haft din daglige gang i vejledningen og i Vindegade, hvor du har været tæt på kursisterne.
Du arbejder seriøst og er meget pligtopfyldende. Du har været en loyal og stabil hjælp, du er gået frisk til opgaverne og har udvist stort mod i forhold til nye udfordringer.
Det bliver spændende at se hvad fremtiden bringer - måske ses vi på VUC?
Jeg vil i hvert fald ønske jer al muligt held og lykke fremover og ønsker jer et stort tillykke med et veloverstået praktikforløb. Godt gået!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar