søndag den 1. april 2012

Palle Pilfinger på jagt efter HF & VUC FYNDet var derovre fra, vi hørte en raslen

Forleden under Store Teamdag kom det Palle Jæger på Næsbyhoved Voldsted for øre, at der bliver planlagt et nyt City Campus på den anden side Odense Havn – et stort anlagt by- og studieområde med en spektakulær gangbro, der skal forbinde området med resten af Odense by.

Palle hørte det fra en flok cyklende lærere fra HF & VUC FYN, som besøgte området for at tage området i nøjere øjesyn en kold foråsdag den 20. marts.
Palle Jæger var helst blevet i den underjordiske rest af kongeslottet på Næsbyhoved.
Men lærernes larmende cykler vækkede Jæger og bragte ham således på sporet af de store planer.


Nej, nej, nej. Nu havde jeg endelig fået lidt ro!


Ikke siden kanalens tid
Palle Jæger husker tilbage på dengang, der var lutter idyl omkring Næsbyhoved. På voldstedet lå kongens smukke slot, som blev jævnet med jorden under Grevens fejde i 1536. Derfra kunne kongen spejde ud over en af Danmarks største søer – Næsbyhoved Sø.
Men så var det, at stiftsamtmand Friedrich Buchwald fik gang i planerne om at omdanne Næsbyhoved Sø til havn ved at forbinde den med Odense Fjord med en 5 kilometer lang kanal. Og siden det gode sejlskib, Neptunus, som det første masede sig vej ind gennem kanalen i 1803, har kanalen ikke bragt andet end ulykker, larm og ballade til Næsbyhoved.

Kædernes raslen forstummer
Ingen lægger længere mærke til Palle Jægers kæder, når han vandrer hvileløst rundt omkring de offerstederne for Odin og rasler af mismod over alskens nymodens pjat som motorskibe, havn og automobiler.
Jæger havde troet, at aktiviteterne var ved at flytte ud af havneområdet, og at freden endelig var ved at sænke sig over området igen.
Kun lidt ståhej omkring Andersens nedsænkning og genopstandelse fra den gamle Næsbyhoved Sø havde ødelagt Palle Jægers humør på det seneste.

Netværk i lænker
Men nu!
Over 1.000 kursister – ja for ikke at tale om det lærerpak, der følger med.
Palle Jæger har ladet sig fortælle, at folkene på den nye skole i Kottesgade tilmed har rottet sig sammen og vil forstyrre frekvenserne i området med diverse trådløse netværk – hvis ellers de kommer til at virke.
-          Det går lige i mine lænker – der er hjerteskærende, tænker Palle Jæger.

Næsten som da jernbanen kom
Efterhånden har Palle Jæger vænnet sig lyden af stål mod stål fra jernbanen.
Kongen og hertugdømmet byggede en jernbane mellem Altona og Kiel tilbage i 1844, efter de have hørt om etableringen af den første engelske jernbane.
Kongen kunne ikke ligge under for englænderne, og kort tid efter - i 1865 - åbnede han så strækningen her mellem Nyborg og overfartsstedet i Strib.
Først kanalen i 1803 – og så jernbanen. Uff!


Lad nu roen sænke sig
Palle Jæger har nødtvunget accepteret de nye vilkår – men hvorfor blive ved – hvorfor eskalere den evige forandring, larmen og nu den uro i sjæl og lænker, som netværkene giver.
Palle har længe haft en god veninde, der begiver sig af med numerologi, og hendes bedste råd til Palle var for nylig at skifte efternavnet jæger ud med ”Pilfinger”.
Som Palle Pilfinger er Palle nu gået ind i et målrettet angreb mod de mange nye frekvenser fra Kottesgade.
Ikke igen skal de moderne mennesker få fokus væk fra Voldstedets raslende lænker – Palles sidste mulighed for at protestere mod fremtidens ubehagelige forandringer.

Inde i selv de mindste kredsløb
Virker, virker ikke - er det mon Palle Pilfinger på spil?
Angrebet er så småt begyndt. Pilfinger har allerede haft labberne inde i kredsløbet på HF & VUC FYN i håb om at få de nye beboere på Kottesgade til at opgive deres storstilede plan.
Det handler både om Eno-tavler, som på mærkværdig vis sætter ud. Det handler om de elektroniske penne, hvis Blue tooth forbindelse til computeren pludselig sætter ud. Batterierne, der pludselig er afladet. Ipad’en som aldrig kan huske sin kode til det trådløse netværk. Smartphones som forsvinder ud af lommerne. Sms’er og mms’er der forsvinder i cyberspace og netværksforbindelser, der pludselig sætter ud.
.

Tager kampen op
Et strategiudvalg er allerede nedsat som modvægt til Palle Pilfinger, og et it-skjold er besluttet på højeste niveau som it-systemernes værn mod pilfingeren fra Næsbyhoved.
Tiden vil vise, om skolen på Kottesgade formår at slutte fred med Palle Jæger – alias Pilfinger. Og om Palle igen formår at finde fred – på trods af Eno, Ipad og trådløst netværk.


1 kommentar:

  1. Hej fru og hr. For alle dine behov for lån og finansiering af dine projekter bedes du kontakte fru Martine Martinez, fordi hun tilbyder tilbud på lån efter eget valg
    til en sats på 2% i løbet af lånets løbetid indtil 25 år i henhold til beløbet det nødvendige lån. Gæster skal være over 18 år. Denne låneoperation er 100% garanteret for seriøse kunder. For alle dem, der har brug for det, bedes du
    kontakte dem på e-mail adressen: martinemartinez003@gmail.com eller på deres kontakt whatsapp: +1 229 598 6946

    SvarSlet