torsdag den 9. februar 2012

Gang i kantinen med Glerup


Claus Glerup har både en fortid som cafe-ejer i Svendborg og forpagter af 2 af Tietgenskolens kantiner i Odense.
Mandag i uge 7 åbner han HF & VUC FYN kantinerne på Holsedore, Jernbanegade og Enggade.

Kantinerne i Odense kommer snart til at dufte af hjemmebagt brød, og til frokost bliver der både sandwichs, salatbar og en lun buffet.
Sådan lyder meldingen fra 56-årige Claus Glerup, som tidligere har drevet kantiner på Tietgenskolen i 7 år og Café Arthur i Svendborg gennem ti år.

Køb lidt eller meget
Buffet og salat skal betales efter vægt.
På den måde kan du enten vælge at købe hele din frokost i kantinen, eller du kan vælge af supplere din madpakke med kantinens udbud.
-          Det skal jo gerne være, så de fleste har råd til at komme i kantinen, som Claus Glerup udtrykker det.

Roterende medarbejdere
Sammen med Claus Glerup starter 4 helt nye medarbejdere i kantinerne i Enggade, Holsedore og Jernbanegade.
-          De fire medarbejdere vil komme til at skifte mellem de tre afdelinger. Og mit håb er, at vi formår at skabe en stemning i kantinerne, som gør dem til naturlige steder at mødes, siger den nye kantinebestyrer på HF & VUC FYN i Odense.

Efter nordiske kostråd
Når Claus Glerup og personale bager og laver mad i køkkenet i Enggade bliver det med baggrund i nyeste nordiske kostråd. Og desuden bliver både muslimer og vegetarer tænkt ind i menuplanen.
-          Men når det er sagt, vil vi selvfølgelig indrette os efter, hvad kursister og lærere efterspørger, siger Claus Glerup.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar